۱۴۴ معدن فعال و نیمه فعال در گیلان

۱۴۴ معدن فعال و نیمه فعال در گیلان

به گزارش مدیرکل زمین شناسی گیلان، با تاکید بر لزوم شناخت بانک اطلاعات جامع معادن و نیاز‌های اساسی صنایع بزرگ و کوچک گفت: سازمان زمین شناسی برای حفظ و تولید ثروت از زمین، در تهیه و تولید اطلاعات پایه اکتشاف مواد معدنی می‌تواند کمک بزرگی به صنعتگران حوزه تولید انجام دهد.
مسلم امانی برداشت از معادن در زمین‌های شیبدار را موجب وقوع بحران زمین لغزش دانست و افزود: باید علاوه بر نظارت بر برداشت‌های معادن از برداشت بی رویه هم جلوگیری کرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه گیلان سهم سه درصدی از ذخایر معدنی کشور را دارد ، گفت: برای شناسایی ذخایر پنهان کانسار‌های فلزی و غیرفلزی، طرح ژئوفیزیک هوایی در استان را به عنوان اولویت پروژه‌های استانی مطرح کرده ایم که در صورت تخصیص اعتبار به زودی اجرایی می‌شود.
سهم گیلان از تولید معادن کشور یک و ۴ دهم درصد، سهم گیلان از شاغلین معادن کشور یک و ۶ دهم درصد و سهم گیلان از تعداد معادن کشور یک و نیم درصد می‌باشد.
گیلان ۱۴۴ معدن فعال و غیر فعال دارد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2